Om DTAK

Kort om DTAK
 
DTAK, Dansk Triumph Automobilklub, blev grundlagt i 1983 og har nu over 500 medlemmer, som kommer fra hele landet.

DTAK's formål er at udbrede kendskabet til Triumph biler samt på forskellig vis at hjælpe medlemmerne med at bevare bilerne. Det sker bl.a. ved at fremme et aktivt klubliv samt ved at deltage i relevante bilmesser og veteranbilstræf.

Klubbens største aktiv er medlemmerne og de mange biler de holder kørende. Medlemmernes skovture, løvfaldsture, garagemøder og andre aktiviteter og deres samlede enorme viden om Triumph-biler er DTAK's eksistensgrundlag.

I klubbladet, "Triumph Nyt", kan du læse om aktiviteterne og du kan selv bidrage med oplevelser og viden om netop din Triumph model. Bladet udkommer 4 gange årligt.

På nettet har DTAK sin egen hjemmeside og Facebook-gruppe og begge steder udveksler klubbens medlemmer viden og informationer om alt hvad der har med Triumph biler at gøre.

Kommer du med en positiv indstilling til vores fælles interesse og ønsker du at være med til at bevare vores biler, er du meget velkommen i klubben. Du behøver ikke at eje en Triumph bil for at være med.

Et medlemsskab koster pt. 400.-/år

I foråret mødes medlemmer og bestyrelse til det årlige Forårstræf som varer 2 dage. Her er der også Generalforsamling.

I August afvikles Årstræf som er et 3 dages arrangement. Årstræffet afholdes på skift i de forskellige regioner.

I klubbens 7 regioner afholdes lokalarrangementer i form af kaffemøder, garagemøder og campingture enten på faste tidspunkter eller efter behov og interesse. Herudover deltager DTAK i udstillinger samt andre klubbers arrangementer. Nogle få medlemmer deltager også i udenlandske Triumph-arrangementer, mens andre medlemmer bruger deres Triumph til historisk motorsport. I den sammenhæng er DTAK's fokus først og fremmest Triumph aktiviteter i Danmark.

DTAK drives på frivillig basis og alle tillidsposter er besat af klubbens medlemmer. DTAK's særkende er rummelighed og samlet set kører klubbens medlemmer i et bredt udsnit af Triumph modeller - fra de mindre sportsvogne til de største personbiler.

DTAK, Januar 2017